Skip to main content

Lærling i Sikkerhetsfaget

Nord
Publiseringsdato 07.09.2022 10.35.17

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Jobbeskrivelse

Vi søker nå etter lærlinger i Sikkerhetsfaget i fylkene Nordland og Troms og Finnmark. Hos oss får du en variert hverdag; fra det hektiske hvor mye kan skje på en gang, til det stillesittende og rutinepregede. Uansett krever oppgavene at du er fokusert og nøye. Våre lærlinger deltar på kurs og samlinger med et høyt innhold av teori, mens praksis gjennomføres i forskjellige uniformerte vektertjenester.

Vi i Securitas ser det som en viktig oppgave å tilby læreplasser til dere som har et ønske om å utgjøre en forskjell, og være med å skape trygghet og sikkerhet for mennesker, samfunn og arbeidsplasser. Samfunnet stiller stadig økende krav til sikkerhet, i det private så vel som i det offentlige rom. 

Vår logo symboliserer våre tre grunnleggende  verdier ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet. Dette er essensen i en sikkerhetsleveranse. Verdiene beskriver hva som er den indre drivkraften vår. Alt vi gjør, både på jobb og i fritiden, gjør vi basert på verdiene våre. Kan du identifisere deg med disse verdiene? Da kan en karriere i Securitas være riktig for deg.

Kvalifikasjoner

  • Bestått Salg, service og reiseliv VG1
  • Bestått Service, sikkerhet og administrasjon VG2 ved ansettelse
  • Må beherske norsk godt, både muntlig og skriftlig
  • Må beherske engelsk muntlig
  • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Førerkort kl. B vil være en fordel

Ytterligere informasjon

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge