Skip to main content

Vektere til ulike tjenester i Florø, Førde og Sogndal

Florø, Førde og Sogndal
Publiseringsdato 25.01.2023 07.16.38

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Vi i Securitas  utvider nå våre team og søker med det flere dyktige vektere til ulike tjenester i Florø, Førde og Sogndal. Vi tilbyr varierende stillingsstørelser fra 50% avhengig av avdelingens behov og område. Arbeidstid er variert i turnus dag, kveld og helg. 

Tjenestene vi søker vektere til er:  

  • Stasjonært vakthold
  • Mobil- og utrykningstjeneste
  • Salg- og skjenkekontroll
  • ISPS vakthold

Du kan lese mer om de ulike tjenestene her. 

Kvalifikasjoner

  • Gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig 
  • Tilfredstillende vandel (Jf. Lov om Vaktvirksomhet §8)
  • En fordel med godkjent og bestått Vekterutdanning. For den rette kandidat kan Securitas bistå med å dekke kursavgiften.

Ytterligere informasjon

Som vekter i Securitas tilbyr vi en profesjonell og lærerik arbeidsplass, med personlig utviklings- og karrieremuligheter. Lønn er iht. tariff, og du kan lese mer i Vekteroverkomsten her.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge