Skip to main content

Vekter til ulike tjenester i Svolvær

Svolvær
Publiseringsdato 24.02.2023 07.31.43

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Vi i Securitas i Svolvær utvider nå vårt team og søker med det en fleksibel og dyktig medarbeider til å tiltre i 50% stilling til ulike vektertjenester. Arbeidstid er variert i fast turnus dag, kveld og helg. 

Det å jobbe som vekter er både meningsfullt og samfunnsnyttig, og passer godt for deg som trives med varierte arbeidsoppgaver og som liker å hjelpe andre. For å trives i jobben som vekter vil det være en fordel at du er komfortabel med rutiner og raske sceneskifter, er tilpasningsdyktig og løsningsorientert i din tilnærming. 

Arbeidsoppgaver er blant annet:

  • Mobilt vakthold
  • Stasjonært vakthold
  • Områdekontroll

Ønsker du å jobbe i Securitas er det avgjørende for oss at du kan identifisere deg med våre verdier. En Securitasvekter er ærlig, vaktsom og hjelpsom. Vi er til å stole på, vi skal passe på våre omgivelser og vi skal hjelpe til der vi ser behov. Vi ønsker å gjøre samfunnet tryggere.

Kvalifikasjoner

  • Må beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig
  • Tilfredstillende vandel (Jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Førerkort klasse B

Bestått vekteropplæring vil være et fortrinn i søknadsprosessen. For den rette kandidat uten vekterutdanning vil Securitas kunne dekke kursavgiften  dersom vekterutdanningen ikke er fullført på søkertidspunktet.

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge