Skip to main content

Vektere til oppdrag på Kollsnes prosessanlegg

Bergen
Publiseringsdato 24.02.2023 09.45.44

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi nå flere ansvarsfulle vektere til oppdrag hos Equinor på Kollsnes prosessanlegg. Securitas ivaretar sikkerheten på anlegget ved å blant annet ha ansvar for adgangskontroll, overvåkning og generelt vakthold på stedet. Du kan lese mer om objektet her. Vi tilbyr varierende stillingsprosent og arbeidstid er variert i turnus dag/kveld/natt og helg. 

For å trives og lykkes i stillingen er det en fordel at du trives med raske sceneskifter, er tilpasningsdyktig, serviceinnstilt og evner å holde hodet kaldt, selv i stressende situasjoner.  

Arbeidsoppgaver er blant annet:

  • ISPS vakthold
  • Adgangskontroll
  • Streifvakthold
  • Utvendig- og innvendig inspeksjonsrunder

Ønsker du å jobbe i Securitas er det avgjørende for oss at du kan identifisere deg med våre verdier. En Securitasvekter er ærlig, vaktsom og hjelpsom. Vi er til å stole på, vi skal passe på våre omgivelser og vi skal hjelpe til der vi ser behov. Vi ønsker å gjøre samfunnet tryggere.

Kvalifikasjoner

  • Godkjent og bestått vekterutdanning
  • Tilfredstillende vandel (Jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Førerkort klasse B (en fordel med tilgang på bil) 
  • Fordel med fagbrev i Sikkerhetsfaget 

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge