Skip to main content

Ønsker du en samfunnsnyttig og allsidig jobb? Vi søker vektere!

Stavanger
Publiseringsdato 2023-03-17

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. 

Jobbeskrivelse

Å jobbe som vekter i Securitas er både meningsfullt og samfunnsnyttig, og våre vektere bidrar til å skape et tryggere samfunn. 

Vår avdeling i Stavanger er nå på utkikk etter flere engasjerte medarbeidere til ulike sikkerhetsrelaterte oppdrag. Stillingsprosent og turnus vil variere og avklares med avdelingen under rekrutteringsprosessen. 

Tjenestene vi hovedsaklig har behov for flere medarbeidere til nå er:

  • Resepsjonstjeneste
  • Vakthold til Havnetjeneste
  • Stasjonære tjenester
  • Sentertjeneste

For å trives som vekter er det en fordel om du er komfortabel med rutiner og raske sceneskifter. Vi ser etter deg som er selvgående, pliktoppfyllende og har gode vurderings- og kommunikasjonsevner. Dersom du ønsker en spennende og utfordrende arbeidshverdag hvor ingen dager er like - vil vi gjerne høre fra deg!

Kvalifikasjoner

  • Beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
  • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Normal god helse
  • Bestått godkjent Vekterutdanning (jf. Lov om Vaktvirksomhet). Securitas kan bistå med kursdekking for den riktige kadidaten!

For å jobbe i Securitas må du være over 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet), og vår øvre aldersgrense er 70 år.

Ytterligere informasjon

Som vekter i Securitas tilbyr vi en profesjonell og lærerik arbeidsplass, med personlig utviklings- og karrieremuligheter. Lønn er iht. tariff, og du kan lese mer i Vekteroverkomsten her.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge