Skip to main content

Vekter til stasjonær tjeneste (intern)

Rennesøy
Publiseringsdato 17.03.2023 13.58.45

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

To av våre dyktige og engasjerte vektere flytter, og vi søker derfor etter deres erstatter til vår kunde på Rennesøy. Oppdraget innebærer adgangskontroll ved et datasenter, hvor vi har vektere på jobb 24/7. Turnus er en uke dag og en uke kveld, med avspassering en dag hver 4 uke. Stillingene er fast heltid.

For å jobbe som vekter hos denne kunden, må du være ansvarsbevisst og tålmodig. Det er en fordel dersom du trives i rolige omgivelser. Som Securitas' og kundens ansikt utad må du også kunne opptre profesjonelt og imøtekommende, selv i stressende situasjoner.

Datasenteret ligger ca. 30 minutter med bil fra Stavanger sentrum, uten mulighet for kollektivtransport. Personene som tiltrer må derfor ha førerkort klasse B og disponere bil.

Kvalifikasjoner

  • Må beherske engelsk og norsk flytende, både muntlig og skriftlig
  • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • God fysisk og psykisk helse
  • Bestått videregående skole. Fagbrev kan kompensere for manglende formell utdanning
  • Førerkort klasse B og disponerer egen bil

Relevante kurs og/eller erfaring vil bli tatt i betraktning. Fagbrev i sikkerhetsfaget vil være en fordel. 

Det vil bli lagt vekt på personlig egnethet for yrket og tidligere referanser.

Ytterligere informasjon

Som vekter i Securitas tilbyr vi en profesjonell og lærerik arbeidsplass, med personlig utviklings- og karrieremuligheter. Lønn er iht. tariff, og du kan lese mer i Vekteroverkomsten her.

Securitas i Bodø har også ansvar for sikkerhetsleveranser i Mo i Rana, Harstad, Svolvær, Narvik, Sortland, Leknes og Svalbard. Ved behov for ekstra vakthold på disse stedene vil det være gode muligheter for deg å iblant reise til disse stedene i regi av Securitas.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge