Skip to main content

Ønsker du en samfunnsnyttig og allsidig jobb? Vi søker vektere i Trondheim og omegn!

Trondheim
Publiseringsdato 2023-03-31

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre ledestjerner ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. 

Jobbeskrivelse

Å jobbe som vekter i Securitas er både meningsfullt og samfunnsnyttig, og våre vektere bidrar til å skape et tryggere samfunn. 

Vår avdeling i Trondheim er nå på utkikk etter flere engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere til ulike sikkerhetsrelaterte oppdrag. Stillingsprosent og turnus vil variere og avklares med avdelingen under rekrutteringsprosessen. Hos oss tilbyr vi fast stilling både i stor og lav stillingsprosent! 

For å trives som vekter er det en fordel om du er komfortabel med rutiner og raske sceneskifter. Vi ser etter deg som er selvgående, pliktoppfyllende og har gode vurderings- og kommunikasjonsevner.

Dersom du ønsker en spennende og utfordrende arbeidshverdag hvor ingen dager er like - vil vi gjerne høre fra deg! 

Tjenester vi søker til er blant annet

  • Stasjonært vakthold
  • Sentertjeneste
  • Salg og skjenkekontroll
  • Billettkontroll 

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som er imøtekommende og løsningsorientert. Teknisk innsikt er en fordel, og at du kommuniserer godt både i norsk og engelsk. Utover dette er det viktig at du har:

  • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • God fysisk og psykisk helse
  • Førerkort kl. B (for enkelte stillinger)
  • Fullført og bestått Vekterutdanning. For den rette kandidat uten vekterutdanning, vil Securitas kunne bistå med å dekke utgiften for utdannelsen.

Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet og tidligere referanser. 

Ytterligere informasjon

Dersom du tenker at dette kan passe perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge