Skip to main content

Vi søker trafikkdirigenter

Finnmark
Publiseringsdato 2023-04-18

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.


Med våre tre kjerneverdier ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Vi i Securitas AS avdeling Trafikk søker flere dyktige trafikkdirigenter med på laget til sesongen 2023. Sesongen strekker seg primært fra medio mai - november. Arbeidstid er dag og kveld i skift. Stillingsstørrelse avklares i rekrutteringsprosessen. 

Det å jobbe som trafikkdirigent innebærer å legge til rette for og sikre en smidig og sikker avvikling av trafikken. Vi bidrar til trafikksikkerhet og flyt ved arbeid på og ved veg.

For å jobbe som trafikkmedarbeider er det en forutsetning at du er fleksibel, initiativrik, service-minded, en lagspiller og en som trives med å arbeide ute- uansett vær! 

Arbeidsoppgaver er blant annet: 

  • Manuell trafikkdirigering
  • Kjøring av ledebil
  • Varsling og skilting av arbeidsområdet
  • Loggføring av skilt/arbeidsvarsling 

Kvalifikasjoner

  • Førerkort klasse B og klasse BE (fordel)
  • God fysisk og psykisk helse
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk (fordel)
  • Det vil være en fordel med bestått arbeidsvarsling kurs 1 og 3 (eller være villig til å ta det)

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff og har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte og dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
;
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge