Skip to main content

Vekter til Bergen Legevakt (intern)

Bergen
Publiseringsdato 2023-05-02

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.


Med våre tre kjerneverdier ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Vi i Securitas AS Bergen søker nå en dyktig og engasjert vekter til å tiltre i stilling ca 70% stilling på Bergen Legevakt fra august. Arbeidstid er variert i turnus kveld og helg. 

Vi ser etter deg som besitter gode kommunikasjonsferdigheter, er serviceorientert, strukturert og ansvarsbevisst. Som Securitas og kundens ansikt utad må du også kunne opptre profesjonelt og imøtekommende, selv i stressende situasjoner. 

Arbeidsoppgaver er blant annet

  • Inspeksjonsrunder
  • Håndtere internalarmer
  • Yte service
  • Pasientvakthold

Ønsker du å jobbe i Securitas er det avgjørende for oss at du kan identifisere deg med våre verdier. En Securitasvekter er ærlig, vaktsom og hjelpsom. Vi er til å stole på, vi skal passe på våre omgivelser og vi skal hjelpe til der vi ser behov. Vi ønsker å gjøre samfunnet tryggere.

Kvalifikasjoner

  • Relevant erfaring innen helseoppdrag
  • Må beherske norsk og norsk, både muntlig og skriftlig
  • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Førerkort klasse B og disponerer egen bil

Relevante kurs og/eller erfaring vil bli tatt i betraktning. Fagbrev i sikkerhetsfaget vil være en fordel. 

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
;
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge