Skip to main content

Trafikkmedarbeidere

Porsgrunn, Skien, Drammen, Kongsberg, Larvik, Sandefjord
Publiseringsdato 2023-05-04

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.


Med våre tre kjerneverdier ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Vi i Securitas AS avdeling Trafikk i Buskerud, Vestfold og Telemark  søker flere dyktige trafikkmedarbeidere med på laget til sesongen 2023. Sesongen strekker seg primært fra mai-september. Arbeidstid varierer med oppdragene, men det må påberegnes å jobbe både dag, kveld, natt og noe helg. Vi tilbyr varierte stillingstørrelser fra 0-100%, dette avklares i rekrutteringsprosessen. 

Det å jobbe som trafikkdirigent innebærer å legge til rette for og sikre en smidig og sikker avvikling av trafikken. Vi bidrar til trafikksikkerhet og flyt ved arbeid på og ved veg.

For å jobbe som trafikkmedarbeider er det en forutsetning at du er fleksibel, initativrik, service-minded og som trives med å arbeide ute- uansett vær! Stillingen krever stor fleksibilitet og reising må påberegnes. 

Arbeidsoppgaver er blant annet: 

  • Manuell trafikkdirigering
  • Kjøring av ledebil
  • Varsling og skilting av arbeidsområdet
  • Loggføring av skilt/arbeidsvarsling 

Kvalifikasjoner

  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk 
  • Det vil være en fordel med besått arbeidsvarsling kurs 1 og 3 (eller være villig til å ta det)
  • Førerkort klasse B er et absolutt krav, klasse BE er en fordel
  • Du må disponere egen bil 

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff og har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte og dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
;
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge