Skip to main content

Vekter til mobil- og utrykningstjeneste

Bodø
Publiseringsdato 2023-05-16

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Å jobbe som vekter i Securitas er både meningsfullt og samfunnsnyttig, og våre vektere bidrar til å skape et tryggere samfunn. 

Vår avdeling i Bodø er nå på utkikk etter en engasjert og motivert medarbeider til mobil- og utrykningstjenesten. Stillingsprosent er hhv. 80%, og arbeidstid er variert i turnus kveld, natt. (helg kan forekomme)

Som vekter ved mobil- og utrykningstjenesten i Bodø vil du utføre ordinær mobiltjeneste i tillegg til utrykning ved ulike alarmer og assistansehenvendelser. Vi ser derfor etter deg som er handlekraftig og løsningsorientert, samt praktisk anlagt.

Dersom du ønsker en spennende og utfordrende arbeidshverdag hvor ingen dager er like - vil vi gjerne høre fra deg!

Arbeidsoppgavene er blant annet

  • Mobilt vakthold
  • Utrykning på innbrudd- brann- ran- tekniske- assistansealarmer mm.
  • Gjennomføre inspeksjoner hos våre kunder
  • Rapportering
  • Kundehåntering

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som er imøtekommende og løsningsorientert. Teknisk innsikt er en fordel, og du kommuniserer godt både i norsk og engelsk. Utover dette er det viktig at du har:

  • Førerkort kl. B
  • Fullført og bestått Vekterutdanning
  • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)

For den rette kandidat uten vekterutdanning, vil Securitas kunne bistå med å dekke utgiften for utdannelsen. Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet, modenhet og tidligere referanser. 

Ytterligere informasjon

Som vekter i Securitas tilbyr vi en profesjonell og lærerik arbeidsplass, med personlig utviklings- og karrieremuligheter. Lønn er iht. tariff, og du kan lese mer i Vekteroverkomsten her.

Securitas i Bodø har også ansvar for sikkerhetsleveranser i Mo i Rana, Harstad, Svolvær, Narvik, Sortland, Leknes og Svalbard. Ved behov for ekstra vakthold på disse stedene vil det være gode muligheter for deg å iblant reise til disse stedene i regi av Securitas.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
;
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge