Skip to main content

Sikkerhetsklarerte vektere til byggeplass vakthold

Kjeller
Publiseringsdato 2023-05-25

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre ledestjerner ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. 

Jobbeskrivelse

Vi søker nå etter flere sikkerhetsklarerte vektere for vakthold hos en av våre kunder på Kjeller.

For våre kunder er service og sikkerhet høyt prioritert, og våre dedikerte medarbeidere bidrar til å ivareta våre kunders målsetting om å forebygge at bedriftens eiendommer, inventar, utstyr, ansatte og gjester blir utsatt for uønskede hendelser og handlinger.
Det er også kritisk viktig å ivareta sikkerhetsprofilen gjennom å holde ro og orden, samt forhindre uautorisert adgang. Vår ideelle kandidat er selvsikker, voksen og en ansvarsfull person. Det er et krav for vektere med gyldig sikkerhetsklarering nivå hemmelig for denne stillingen. 

_____________________

Hva er sikkerhetsklarering?
Personer skal sikkerhetsklareres dersom de skal ha tilgang til gradert informasjon. Sikkerhetsklarering er en avgjørelse tatt av klareringsmyndigheten om en persons antatte sikkerhetsmessige skikkethet for behandling av sikkerhetsgradert informasjon.
En sikkerhetsklarering er normalt gyldig i 5 år. 
Dersom du har gjennomført førstegangstjenesten i løpet av de siste fem årene, vil du sannsynligvis være sikkerhetsklarert. 
_____________________

Det stilles ytterligere krav til vektere som skal arbeide med dette vaktholdet. Objektet som står under vakthold har et viktig samfunnsoppdrag, hvor det kreves at vekterne har skjerpet årvåkenhet mot både dynamiske og passive trusler. Vekterne har bred kundekontakt mot både ansatte og brukere som stiller krav til opptreden og oppmerksomhet i utførelsen av pålagte oppgaver.

Arbeidstiden vil være på hverdager fra kl 07:00-17:30, hvor vi har behov for 2 heltider og 1 deltid (40%). Dette er et midlertidig oppdrag med varighet ut året, med mulighet for forlengelse. Ønsket oppstart er fra 1. august. 

Arbeidsoppgaver er blant annet:

  • Stasjonært vakthold på byggeplass; herunder adgangskontroll, rapportering av eventuelle avvik, streifrunder med mer.
  • Følgevakthold

Vi ser etter deg som er:

  • Profesjonell
  • Årvåken
  • Fleksibel
  • Har god sikkerhetsforståelse 

Kvalifikasjoner

  • Beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
  • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Bestått og godkjent Vekterutdanning (jf. Lov om Vaktvirksomhet). 
  • Gyldig sikkerhetsklarering nivå hemmelig

Ytterligere informasjon

Dersom du ønsker å få et bedre innblikk i noen av våre tjenester kan du klikke deg inn på denne linken: https://www.securitas.no/vaare-tjenester/vakthold/

Søk her
;
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge