Skip to main content

Vektere til ulike tjenester - Østfold

Sarpsborg
Publiseringsdato 2023-05-25

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Ønsker du en spenndende, sammfunnsnyttig og allsidig sommerjobb? Vi i Securitas Østfold søker nå flere dyktige vektere med på laget for sommeren 2023! Her vil det være gode muligheter for fast ansettelse etter ferieavviklingen. 

Securitas er leverandør av sikkerhetstjenester, derav søker vi ferievikarer til ulike vekterstillinger. Stillingsprosent og arbeidstid vil avhenge av tjenesten og behovet i avdelingen. Vi tilbyr både heltid- og deltidstillinger.  Det forventes høy grad av tilgjenelighet i juni, juli og august. Når et er sagt, vil det være gode muligheter for fast ansettelse etter endt vikariat. 

Tjenestene vi søker vektere til er: 

  • Stasjonært vakthold 
  • Kontrolltjenester
  • Sentervakthold

Spesifiser gjerne i søknaden hvilken tjeneste du er interessert i og ønsket stillingsprosent. 

Vi ser etter deg som har et øye for sikkerhet, selvgående, ansvarsbevisst og deg som evner å agere proaktivt og beholde roen når du stilles overfor plutselige utfordringer.  Liker du å jobbe i team, eller kanskje du foretrekker å jobbe selvstendig? Trives du å jobbe natt eller dag? Vi har oppdrag som passer enhver smak!

Kvalifikasjoner

  • Godkjent og bestått Nasjonal Vekterutdanning
  • Må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig 
  • Må beherske engelsk godt, både muntlig og skriftlig
  • Tilfredstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet §8)
  • Førerkort klasse B (for enkelte stillinger) 

For å jobbe i Securitas må du være fylt 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet), og vår øvre aldersgrense er 70 år.

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
;
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge