Skip to main content

Vektere til Områdekontroll - Ferievikar

Stavanger
Publiseringsdato 2023-05-26

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Securitas i Stavanger søker nå flere vektere til vår områdekontrolltjeneste. I første omgang trenger vi ferievikarer med gode muligheter for fast ansettelse etter endt vikariat. Arbeidstid er variert i turnus dag/kveld og helg. 

Områdekontroll er en tjeneste tilpasset virksometer i bykjernen som har tett kontakt med publikum. Som vekter vil din jobb være å trygge våre kunder og publikum mot uønskende hendelser- synlighet og tilstedeværelse er her en nøkkelfaktor.

For å trives i stillingen er det en fordel at du er tilpasningsdyktig og komfortabel med raske sceneskifter. Vi ser etter deg som er selvgående, pliktoppfyllende og har gode vurderings- og kommunikasjonsevner.  Dersom du ønsker en spennende og utfordrende arbeidshverdag hvor ingen dager er like - vil vi gjerne høre fra deg!

Arbeidsoppgaver er blant annet: 

  • Aksjonere på alarmer og ved tilkalling
  • Forebygge uønskede hendelser
  • Yte service overfor kunder og publikum
  • Patruljering og inspeksjonsrunder i henhold til gjeldende oppdrag
  • Sentervakthold 

Kvalifikasjoner

  • God fremstillingsevne på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.
  • Tilfredstillende vandel (jf. Lov om vaktvirksomhet)
  • Bestått godkjent Vekterutdanning (jf. Lov om Vaktvirksomhet) er en fordel
  • Må være over 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet)

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
;
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge