Skip to main content

Områdeleder til mobil- og utrykningstjenesten i Førde

Førde
Publiseringsdato 2023-08-08

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Vår avdeling i Førde søker nå etter dyktig og motivert områdeleder til mobile- og utrykningstjenesten. Vi ser etter deg som utstråler modenhet, er serviceinnstilt og trygg i din rolle som vekter. I rollen som områdeleder vil du fungere som et bindeledd mellom vektere og vår operative drift. Arbeidstid er variert i turnus dag og kveld.  

I jobben som områdeleder forventes det at du er løsningsorientert, takler raske omstillinger, og at du er i stand til å opptre profesjonelt og imøtekommende, selv i stressende situasjoner. Vi søker etter en ansvarsbevisst person som gjerne har ledererfaring, godt kjennskap til mobile tjenester, og som er forberedt på et variert og tidvis hektisk arbeidshverdag. 

Arbeidsoppgavene er blant annet:

  • Korttidsplanlegging 
  • Tjeneste- og kvalitetsoppfølging
  • Oppfølging av ansatte 
  • Noe utførende tjeneste

Kvalifikasjoner

  • Førerkort klasse B (manuelt gir)
  • Erfaring fra tjenesten
  • Beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
  • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Det er en fordel med bestått og godkjent vekterutdanning, for den rette kandidat bistår Securitas med å dekke kursavgiften

For å jobbe i Securitas må du være over 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet), og vår øvre aldersgrense er 70 år.

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag.

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge