Skip to main content

Vekter til Sandviken Pensjonat

Bergen
Publiseringsdato 2023-08-18

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Våre verdier danner grunnlaget for vår virksomhet. Bedriftskulturen bygger på verdiene som er med på å forme en langsiktig og solid bedrift ved å skape verdier for kunder, ansatte og aksjonærer. De er oppsummert i tre ord: Ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet.

Jobbeskrivelse

Akkurat nå søker vi 2 dyktige vektere til å tiltre i stilling på Sandviken Pensjonat. Stillingene er heltid, og arbeidstid er iht. turnus. Den ene er hovedsaklig dagtid og den andre er på natt.

Sandviken Pensjonat er et boligkompleks for rusbrukere og andre vanskeligstilte. Våre vektere deltar i botiltakets daglige virke gjennom tilstedeværelse og synlighet. Slik bidrar vi aktivt til å skape et positivt og sikkert miljø for beboerene og personalet. 

Vi ser etter deg som besitter gode kommunikasjonsferdigheter, er voksen, bestemt og evner å sette grenser. Som Securitas og kundens ansikt utad må du også kunne opptre profesjonelt og imøtekommende, selv i stressende situasjoner. 

Arbeidsoppgaver er blant annet

  • Håndheve husordensregler
  • Inspeksjonsrunder
  • Tett samarbeid med personalet
  • Håndtere brannalarmer  

Kvalifikasjoner

  • Godkjent og bestått vekterutdanning
  • Relevant erfaring
  • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • God psykisk helse 

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge