Skip to main content

Vaktleder Alti Buskerud Storsenter (intern)

Drammen
Publiseringsdato 2023-08-25

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Våre verdier danner grunnlaget for vår virksomhet. Bedriftskulturen bygger på verdiene som er med på å forme en langsiktig og solid bedrift ved å skape verdier for kunder, ansatte og aksjonærer. De er oppsummert i tre ord: Ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet.

Jobbeskrivelse

Vi søker nå etter en imøtekommende og handlekraftig Vaktleder til vårt oppdrag på Buskerud Storsenter. Stillingen er heltid og arbeidstid variert i turnus tidlig formiddag til ettermiddag.

Våre vektere har en svært synlig og aktiv rolle i arbeidet med å ivareta senterets kvalitets-, service- og sikkerhetsprofil. Vår tilstedeværelse bidrar til å forhindre svinn, tyveri og andre uønskede hendelser.

Som Vaktleder ivaretar du den daglige sikkerhetsleveransen ved kjøpesenteret, med tett oppfølging av vekterne og kunde. For å lykkes i denne stillingen må du du ha tydelige lederegenskaper, være engasjert, positiv og svært serviceinnstilt. Du vil bidra sterkt til å forme både din egen og vekternes arbeidshverdag i tett samarbeid med kunden. 

Arbeidsoppgaver er blant annet:

  • Sentervakthold iht. gjeldende instruks
  • Forhindre tyveri, hærverk og skade
  • Utrykning ved tilkallingsalarm fra forretninger
  • Sjekke nødutganger og brannvernutstyr iht. gjeldende rutiner
  • Bistå, med ansvar for sikkerhet, i eventuelle krisesituasjoner
  • Utføre enkelt teknisk vedlikehold

Kvalifikasjoner

  • Må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig
  • Bestått Nasjonal Vekterutdanning (2018)
  • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Ønskelig med erfaring fra lignende tjeneste, men ikke et krav

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge