Skip to main content

Har du gjennomført førstegangstjenesten og vil jobbe som vekter? Søk nå!

Oslo og Kjeller
Publiseringsdato 2023-09-05

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Våre verdier danner grunnlaget for vår virksomhet. Bedriftskulturen bygger på verdiene som er med på å forme en langsiktig og solid bedrift ved å skape verdier for kunder, ansatte og aksjonærer. De er oppsummert i tre ord: Ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet.

Jobbeskrivelse

For flere av våre kunder er det et krav at vekterne er sikkerhetsklarert nivå hemmelig, og vi søker derfor etter deg som har fullført førstegangstjenesten og allerede er sikkerhetsklarert og som ønsker en karriere innenfor sikkerhetsbransjen. Dersom du ikke allerede har Vekterutdanningen, vil Securitas bistå med dette for de rette kandidatene.

For våre kunder er service og sikkerhet høyt prioritert, og våre dedikerte medarbeidere bidrar til å ivareta våre kunders målsetting om å forebygge at bedriftens eiendommer, inventar, utstyr, ansatte og gjester blir utsatt for uønskede hendelser og handlinger.

Det er også kritisk viktig å ivareta sikkerhetsprofilen gjennom å holde ro og orden, samt forhindre uautorisert adgang. Vår ideelle kandidat er selvsikker, voksen og en ansvarsfull person. 

Hva er sikkerhetsklarering?
Personer skal sikkerhetsklareres dersom de skal ha tilgang til gradert informasjon. Sikkerhetsklarering er en avgjørelse tatt av klareringsmyndigheten om en persons antatte sikkerhetsmessige skikkethet for behandling av sikkerhetsgradert informasjon.
En sikkerhetsklarering er normalt gyldig i 5 år. 
Dersom du har gjennomført førstegangstjenesten i løpet av de siste fem årene, vil du sannsynligvis være sikkerhetsklarert. 

Objektene som står under vakthold med sikkerhetsklarerte vektere har et viktig samfunnsoppdrag, hvor det kreves skjerpet årvåkenhet mot både dynamiske og passive trusler. Vekterne har bred kundekontakt mot både ansatte og brukere som stiller krav til opptreden og oppmerksomhet i utførelsen av pålagte oppgaver.

Arbeidstidene vil være av varierende art, og vi ser etter deg som kan jobbe dag eller kveldstid hverdager, natt hverdag og helg, eventuelt en kombinasjon. Stillingsbrøk vil avhenge av tilgjengelighet, mellom 20-100%. Arbeidssted vil være i Oslo sentrum og/eller Kjeller. 

Arbeidsoppgaver er blant annet:

 • Stasjonært vakthold
 • Følgevakthold
 • Resepsjonstjenester
 • Kjøretøyskontroll

Vi ser etter deg som er:

 • Profesjonell
 • Årvåken
 • Fleksibel
 • Strukturert og effektiv
 • Har god sikkerhetsforståelse 
 • Følger prosedyrer og retningslinjer
 • Setter høye standarder for kvalitet

Kvalifikasjoner

 • Beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
 • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
 • Gyldig sikkerhetsklarering nivå hemmelig
 • Bestått og godkjent Vekterutdanning (jf. Lov om Vaktvirksomhet) er en fordel. Securitas kan bistå med dette for rett kandidat.

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Securitas - We help make your world a safer place

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge