Skip to main content

Vekter til mobile tjenester - Førde

Førde
Publiseringsdato 2023-09-12

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Våre verdier danner grunnlaget for vår virksomhet. Bedriftskulturen bygger på verdiene som er med på å forme en langsiktig og solid bedrift ved å skape verdier for kunder, ansatte og aksjonærer. De er oppsummert i tre ord: Ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet.

Jobbeskrivelse

Vi søker nå en engasjert og motivert vekter i heltidsstilling til vår mobiletjeneste i Førde. 

Arbeidstid er i variert turnus som innebærer primært kveld/natt og helg. 

Mobilt vakthold er en meget preventiv tjeneste. På uregelmessige tidspunkt i døgnet er vekterens hovedoppgave å forebygge uønskede hendelser. Vekterne foretar inspeksjoner av bygget og legger dette til ro. En del av arbeidsoppgavene er å foreta kontroll av personer som er tilstedeværende, sjekke at vannet er stengt og lys avslått, sette på/slå av alarmer, samt sjekke at maskiner og apparater er tilkoblet i henhold til gjeldende rutiner.

Vi ser derfor etter personer som er dyktige til å tilpasse seg enhver situasjon. Det er avgjørende at du har sunne holdninger til yrket, samt god rolleforståelse i jobbutførelsen. 

Vi ser etter deg som

  • Trives med å jobbe kveld/natt/helg
  • Er løsningsorientert
  • Skriver klart, kortfattet og korrekt
  • Følger prosedyrer og retningslinjer som er satt
  • Tar initiativ, handler med selvtillit og arbeider selvstendig

Kvalifikasjoner

  • Førerkort klasse B
  • Må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig
  • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Fullført og bestått godkjent Vekterutdanning (2018)

Ytterligere informasjon

Som vekter i Securitas tilbyr vi en profesjonell og lærerik arbeidsplass, med personlig utviklings- og karrieremuligheter. Lønn er iht. tariff, og du kan lese mer i Vekteroverkomsten her.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge