Skip to main content

Vekter til mobile tjenester og utrykning

Bodø
Publiseringsdato 2024-01-31

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land, og med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Vi er i stadig vekst og søker nå etter flere som vil ta del i det viktige samfunnsoppdraget vårt; å gjøre din verden til et tryggere sted!

Med våre tre kjerneverdier ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Å jobbe som vekter i Securitas er både meningsfullt og samfunnsnyttig, og våre vektere bidrar til å skape et tryggere samfunn. 

Vår avdeling i Bodø søker nå etter engasjerte medarbeidere til sikkerhetsrelatert oppdrag hovedsakelig innenfor mobilt vakthold.

Vi har ledig 1 fast stilling i 80%, med oppstart innen 01.05.2024. I tillegg har vi ledig en midlertidig stilling i 80% for perioden 04.04.2024 til min. 18.07.2024.

Arbeidstid er variert i turnus dag/kveld/natt og helg.

Mobilt vakthold er en meget preventiv tjeneste, hvor vekterens hovedoppgave å forebygge uønskede hendelser ved å utføre inspeksjoner av bygg og eiendom. 

En del av arbeidsoppgavene du må forvente er å foreta kontroll av personer som er tilstede, sjekke at vannet er stengt og lys avslått, sette på/slå av alarmer, samt sjekke at maskiner og apparater er tilkoblet i henhold til gjeldende rutiner.

Vi ser etter deg som er løsningsorientert og trives med å jobbe selvstendig. Du følger prosedyrer og retningslinjer som er satt, og evner å beholde roen i utfordrende situasjoner. Du liker å utgjøre en forskjell for menneskene rundt deg, og kjenner deg godt igjen i våre verdier: Ærlighet – Vaktsomhet – Hjelpsomhet 

Arbeidshverdagen som vekter kan blant annet innebære

  • Mobilt vakthold
  • Utrykning på innbrudd- brann- ran- tekniske- og assistansealarmer
  • Gjennomføre inspeksjoner hos våre kunder
  • Konflikthåndtering
  • Rapportering

Kvalifikasjoner

  • Førerkort klasse B
  • Må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig
  • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Fullført og bestått godkjent Vekterutdanning. Dersom du ikke allerede har Vekterutdanning, kan Securitas være behjelpelig med dette for den rette kandidaten

For å jobbe i Securitas må du være over 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet), og vår øvre aldersgrense er 70 år. 

Ytterligere informasjon

Som vekter i Securitas tilbyr vi en profesjonell og lærerik arbeidsplass, med personlig utviklings- og karrieremuligheter. Lønn er iht. tariff, og du kan lese mer om Vekteroverkomsten her.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag!

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge