Skip to main content

Vektere til stasjonært vakthold i Skien

Skien
Publiseringsdato 2024-02-01

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Securitas søker nå flere vektere til en stasjonær kunde i Skien. Arbeidstider er varierert mellom dag, kveld og natt i fast turnus. Stillingsprosent og tiltredelse vil bli avklart under rekrutteringsprossen. 

Som vekter på dette objektet vil din hovedoppgave være å ivareta kundens service og sikkerhetsprofil. Vi ser etter deg som er selvstendig, service- og løsningsorientert.

Trives du i ditt eget selskap? Da er du en interessant profil for oss. Rutineoppgaver blir en stor del av din arbeidshverdag, og våre idelle kandidater trives med dette. Som Securitas og kundens ansikt utad må du opptre profesjonelt og imøtekommende, selv i stressende situasjoner. 

Kunden ligger et stykke utenfor Skien sentrum med lite/ingen kollektivtilbud. Det er derfor viktig at du som søker disponerer egen bil. 

Søknader blir behandlet fortløpende

Arbeidsoppgaver er blant annet:

  • Inspeksjoner
  • Rapportering
  • Adgangskontroll
  • Journalføring

Kvalifikasjoner

  • Beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Tester av dette må påregnes. 
  • Tilfredsstillende vandel (Jf. lov om Vaktvirksomhet)
  • Bestått Nasjonal grunnutdanning for Vektere(jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Førerkort klasse B78 (ikke automatgir)
  • Disponerer egen bil

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag.

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge