Skip to main content

Vektere til ulike tjenester i Haugesund og Stord

Stord og Haugesund
Publiseringsdato 2024-02-07

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Våre verdier danner grunnlaget for vår virksomhet. Bedriftskulturen bygger på verdiene som er med på å forme en langsiktig og solid bedrift ved å skape verdier for kunder, ansatte og aksjonærer. De er oppsummert i tre ord: Ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet.

Jobbeskrivelse

Grunnet økt oppdragsmengde søker Securitas etter enda flere dyktige og vaktsomme medarbeidere! 

Har du det som kreves for bli en av oss? Er du en person med integritet? En som kan  beholde roen når du stilles overfor plutselige utfordringer? Det er nemlig disse egenskapene som utmerker seg hos våre kollegaer, de vi kaller hverdagshelter!

Securitas utfører mange ulike sikkerhetsoppdrag. Arbeidstid og stillingsprosent vil derfor avhenge av tjeneste og behov, og avklares med avdelingen under rekrutteringsprosessen.

Hos oss får du grundig opplæring og gode muligheter for å gjøre karriere innen et allsidig og spennende yrke. Vi ser etter deg som tar en utfordring på strak arm, er ivrig, fleksibel og klar til å bistå ved behov. 

Dersom du tenker at det du nå har lest passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Kvalifikasjoner

  • Må beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
  • God fysisk og psykisk helse
  • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Må være over 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Førerkort kl. B

Fordel med bestått og godkjent vekterutdanning. Dersom du ikke har godkjent vekterutdanning, kan Securitas for rette kandidat bistå med å dekke dette.

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Securitas - we help make your world a safer place

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge