Adgangskontroll fra Securitas gir sikrere bygg

Med elektronisk adgangskontroll fra Securitas vil du ha full oversikt over hvem som har tilgang til lokalene. Samtidig sikrer du bygget med adgangskontroll fra en av verdens ledende leverandører og produsenter.

HVA ER DET?

Elektronisk adgangskontroll er et system som regulerer adgangen til og fra bedriftens lokaler ved bruk av kort, og du begrenser adgangen til utenforstående. Høy grad av sikkerhet gir økt trygghet for både medarbeidere og bedrift.

HVORDAN FUNGERER DET?

Med et adgangskontrollsystem reguleres den enkelte medarbeiders tilgang til bygget med et kort, brikke eller smarttelefon. Kortlesere kan være både online og offline, det vil si både med og uten kabler. Det gjør systemet enkelt å ta i bruk, og alt kan administreres fra våre programvareplattformer.

Vi tilbyr også integrerte sikkerhetsløsninger som innebærer at systemet kan kontrollere andre elementer som alarmer, kameraovervåking, porttelefon, objektsikring, møteromsbooking, med mer, i tillegg til adgangskontroll.

HVEM PASSER DET FOR?

Bedrifter som vil ha større kontroll på hvem som går inn og ut av lokalene og til hvilken tid, samt vil ha muligheten til å utstede individuelle adgangsrettigheter. Securitas leverer brukervennlige og kostnadseffektive løsninger i alle størrelser. Bortkomne adgangskort slettes enkelt med få tastetrykk, og du unngår kostnader med bytte av lås og nøkler. 

Blant våre leverandører på adgangskontroll er: Lenel, SoftWareHouse, UTC, PCSC, AMAG/HiSec, RCO, KABA, S2, Nedap med flere.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg
*
*
*
*

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring