Heatmapping - Analysér kundens bevegelser med heatmapping »

Med heatmapping fra Securitas får du innsikt i kundens bevegelsesmønstre i lokalet. Ut fra resultatet kan du optimalisere vareplasseringen, redusere kø ved kassene, og bidra til at kundene beveger seg mer gunstig med tanke på salg.

HVA ER DET?

Heatmapping er et system som viser hvilke områder i butikken som er mest besøkt, og hvordan kundemassens bevegelsesmønster er. Med informasjonen du får av heatmappingen kan du planlegge både bemanning og vareplassering.

HVORDAN FUNGERER DET?

Kamerasensorer plassert rundt i lokalet er tilknyttet en programvare som analyser data fra sensorene. Du kan også plassere kamerasensorer ved inngangen for å telle antall besøkende. Med hjelp av kjennskapen du får fra systemet kan du endre vareplasseringen slik at kundene beveger seg i mer fordelaktige ruter i butikken for å utløse salg. Du får tilgang til dataene ved å logge deg på systemet fra enten en PC, nettbrett eller smarttelefon.

HVEM PASSER DET FOR?

Systemet passer for butikker eller kjeder som ønsker mer kjennskap om hvordan kundene beveger seg i et butikklokale. Hvis en er ansvarlig for flere butikker er det praktisk å kunne måle besøkende og bevegelsesmønstre uten å være fysisk til stede i butikken.

Noen av våre leverandører innen heatmapping er Vizualize og Sensormatic

  

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg
*
*
*
*

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring