Kundeteller - Oppnå bedre resultater med Securitas »

Med en kundeteller installert i lokalet, får du bedre informasjon om kundestrømmen og hvem som besøker din butikk. Informasjonen kundetelleren gir deg kan bidra til å optimalisere butikkdriften og forbedre de økonomiske resultatene.

HVA ER DET?

En kundeteller plasseres ved inngangen eller utgangen av butikken din, og teller antall besøkende. Løsningen er et viktig hjelpemiddel for å kvantifisere kundestrømmen.

HVORDAN FUNGERER DET?

Kameraer eller andre sensorer installeres ved inngangen i lokalet ditt, og med en programvare som hører til får du en oversikt over antallet som går inn eller ut av butikken din. Kundetellerne er ekstremt nøyaktige og gir deg verdifull innsikt i kundeflyten. Dataene systemet gir deg kan blant annet brukes til å tilpasse bemanning til ulike tidspunkt på døgnet, registrere resultater av kampanjer og yte bedre kundeservice.

HVEM PASSER DET FOR?

Et kundetellersystem er en lønnsom investering for bedrifter som ønsker mer innsikt i kundestrømmen til butikken. Systemet er et godt verktøy for å måle og forbedre nåværende strategiske retning og resultatmål.

Våre leverandører innen kundetelling er: Sensormatic, Nedap, Visualize med flere.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg
*
*
*
*

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring