Beredskapsrådgiving og -øvelser

Securitas tilpasser beredskapsøvelser og beredskapsdokumentasjon etter din virksomhets risiko.

HVA ER DET?

Vi hjelper deg med å etablere nødvendig beredskap for din bedrift, samt gjennomføre øvelser i henhold til risiko og etterlevelseskrav. Vi bistår også med å få dokumentasjon i ordnede former, samt statusrapporter som danner grunnlag for å vurdere nye sikkerhetstiltak.

HVORDAN FUNGERER DET?

Beredskap innebærer å være forberedt på en uønsket hendelse utover hva normal organisasjon kan løse. For å være forberedt må en kartlegge scenarioer med tilhørende beredskapstiltak.

Vi kan hjelpe deg med å utarbeide en risikovurdering som kan danne underlag for å utarbeide nødvendig beredskapsdokumentasjon. Har du allerede en risikovurdering på plass, så tar vi utgangspunkt i denne når vi utarbeider beredskapsdokumentasjonen.

Det må også øves for å kontrollere at beredskapstiltakene fungerer, og er gode nok. Øvelser kan være alt fra små scenarioøvelser til store øvelser med varighet over flere dager, hvor også tilsynsmyndigheter og nødetater er involvert. Securitas tilbyr planlegging og gjennomføring av øvelser, og vi samarbeider også med ulike partnere for å skreddersy en løsning som passer din bedrifts behov.

HVEM PASSER DET FOR?

Arbeidsmiljøloven setter krav til at virksomheter må kartlegge uønskede hendelser og etablere sikkerhetstiltak for å håndtere disse. Det er også et krav at tiltakene skal gjøres tilgjengelig og kjent for de ansatte, og øves på.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg
*
*
*
*

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring