Smart kamera - For små og mellomstore bedrifter

Securitas smart kamera er en løsning hvor du har tilgang til din bedrifts kameraer når som helst, hvor som helst.

HVA ER DET

Securitas smart kamera er en enkel og kostnadseffektiv løsning. Konseptet leies
fra Securitas på månedsbasis. Du får et videoovervåkningssystem som lagrer bildematerialet i høy oppløsning, noe som igjen øker sjansen for å identifisere gjerningspersoner ved eventuelt innbrudd eller ved hærverk.

HVORDAN FUNGERER DET

Enten du er på kontoret, på flyplassen eller hjemme, vil du alltid kunne nå ditt kamera via smarttelefon, nettbrett eller pc. I din kameraportal kan du se på live video, ta ut og laste ned opptak, og se når en hendelse har oppstått på tidslinjen. Bildene lagres syv dager lokalt på lagringsenhet i henhold til norsk lovverk. Når du velger denne løsningen inngår alltid installasjon og vedlikehold i månedsprisen. Det innebærer at vi ordner eventuelle tekniske problem som skulle oppstå, helt kostnadsfritt. Du blir tilkoblet i løpet av minutter etter installasjonen er ferdig, det eneste som kreves er tilstrekkelig internett-tilkobling.

HVEM PASSER DET FOR

Enten formålet med overvåking er å oppdage og hindre inntrenging, eller sørge for de ansattes trygghet, har vi løsninger som passer dine behov. Disse kan oppskaleres eller nedskaleres hvis behovene endrer seg. Det finnes også flere pakkeløsninger å velge mellom, slik at du enkelt og raskt kan få satt opp den løsningen som passer din bedrift best. Securitas smart kamera er spesielt egnet for små- og mellomstore bedrifter.

Innlogging for smart kamera

 

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg
*
*
*
*

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring