Nye kundeopplevelser med elektronisk speil fra Securitas

Tror du flere ville kjøpt klær i butikken din hvis de slapp å besøke eller stå i kø til prøverommet, men likevel fikk sett hvordan klærne passet på? Da kan elektronisk speil fra Securitas være løsningen.

HVA ER DET?

Gjennom elektroniske speil får du tilgang på en virtuell garderobe, og du trenger ikke å ta med deg klær inn i et prøverom. Du velger enkelt klær i speilrammen, og tester hvordan de vil se ut på deg ved hjelp av sensorer og kameraer i speilet. 

HVORDAN FUNGERER DET?

I butikken installeres det et elektronisk speil og en tilhørende programvare. I speilet kan du velge plagg, og du får se hvordan de ser ut på deg i 3D.  Speilet gir også muligheter til å sammenlikne kleskombinasjoner, eventuelt å kombinere plagg med klær du har kjøpt tidligere. Via speilet kan du også sende bilder til noen hjemme eller via sosiale medier for å få andres oppfatning av hvordan klærne passet.

HVEM PASSER DET FOR?

Løsningen passer for klesbutikker som ønsker å gi kundene ytterligere muligheter og en enda bedre kundeopplevelse i butikken. Det elektroniske speilet kan også integreres med våre RFID-løsninger.

Noen av våre leverandører er Nedap og Cardinal Group UK.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg
*
*
*
*

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring