Prøveromssystemer fra Securitas

Med prøveromssystemer fra Securitas får betjeningen beskjed om når og hvor mange som benytter prøverommene i butikken. Det kan være fordelaktig for både kunde og butikk.

HVA ER DET?

Systemet gir deg oversikt over bruken av prøverommene. Ut fra hvilke behov du har for din butikk, får du helt enkle systemer til de mest avanserte. Det kan innebære informasjon fra når noen er i prøverommet ditt, til hvor mange plagg som tas med inn. De mest avanserte systemene kan også gi statistikk som viser hvilke plagg som prøves mye, men som sjelden kjøpes, og lignende.

HVORDAN FUNGERER DET?

Bevegelsesdetektorer i prøverommene kommuniserer med en lysdiode ved kassen. Betjeningen får på den måten beskjed når noen er i prøverommet, og eventuelt om noen blir der unormalt lenge. Du kan også få installert en tilkallingsfunksjon i prøverommene slik at kundene kan tilkalle assistanse fra betjeningen hvis ønskelig. Systemet kan også kobles til programvare for å gi mer avansert statistikk. Løsningen kan også kombineres med våre RFID-løsninger, noe som kan gi deg eksakt informasjon om hvilke varer som befinner seg i hvilket prøverom til enhver tid.

HVEM PASSER DET FOR?

Prøveromssystemer passer for alle butikker som ønsker bedre kontroll på hvordan prøverommene benyttes, og som ønsker økt kundetilfredshet blant kundene.

Noen av våre leverandører innen prøveromssystemer er: UTC Fire & Security, LOKE, Cardinal Group UK.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg
*
*
*
*

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring