RFID løsning - Kontrollér varebeholdningen

Med RFID (radiofrekvensidentifikasjon) fra Securitas får du oversikt over varebeholdningen fra varene ankommer til de blir tatt ut av butikken. Resultatet blir bedre service til kundene, økt kontroll på varene og bedre vareflyt.

HVA ER DET?

RFID-løsninger vil gi deg mer spesifikke varedata enn ditt nåværende varesikringssystem. Ved hjelp av radiobølger og en identifikasjonsetikett eller brikke på varene kan du ha kontroll på varene fra de kommer inn, til de tas ut av butikklokalet. Rett vare tilgjengelig til rett tid blir virkelighet med RFID.

HVORDAN FUNGERER DET?

Med en etikett eller brikke festet på varene sørger RFID-teknologi at de kan bli identifisert og sporet opp. En leser trenger ikke visuell kontakt med merkelappen som en ordinær strekkodeleser.

I forbindelse med varetelling kan du bruke en håndholdt leser rundt i lokalet med kort avstand fra varene som skal telles. Overgangen til RFID kan gjøres effektivt, og du trenger ikke å bytte ut alle dine varesikringskomponenter samtidig.

HVEM PASSER DET FOR?

Våre RFID-løsninger kan tilpasses alle nivåer for ønsket løsning. Det kan for eksempel være å oppgradere eksisterende varesikringssystem til og også være "intelligent" og gi deg informasjon om de enkelte varene. RFID kan i tillegg innebære de mest avanserte løsninger som gir deg omfattende informasjon om produkter fra når de ankommer butikk eller lager, til de forlater lokalene dine.

Noen av våre leverandører innenfor RFID er: 2Trace, Nedap, Sensormatic og NordicID.  

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg
*
*
*
*

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring