Reduser svinn med elektronisk varesikring

Tyveri er varehandelens største årsak til svinn. Med elektronisk varesikring fra Securitas kan alle butikkens varer stå fremme i et åpent miljø på en trygg måte.

HVA ER ELEKTRONISK VARESIKRING?

Elektronisk varesikring er utviklet for å beskytte butikken mot svinn, ved at alarmer utløses dersom varer blir forsøkt fjernet fra lokalet på en ulovlig måte. Systemet er utviklet slik at det på en ukomplisert måte inngår i arbeidsrutinene i butikken.

HVORDAN FUNGERER DET?

Alarmer, i form av etiketter, brikker eller lignende festes på varene for å kunne varsle hvis noen med uærlige hensikter tar de med ut av butikken din. Idet varesikringssystemet utløser en alarm, vises dette ved lys og/eller lyd. Systemet kan også sende varslingen til forhåndsdefinerte mottakere. Alle systemer kan også kombineres med metalldeteksjon for å avsløre de mest profesjonelle butikktyvene.

Våre varesikringssystemer kan også tilknyttes nettverk slik at de kan fjernstyres og overvåkes av vår alarmstasjon.

HVEM PASSER DET FOR?

Løsningene passer for aktører innen varehandel som opplever svinnproblematikk. Butikker som foretrekker å plassere varer i et åpent miljø fremfor avlåste skap, har god nytte av løsninger innenfor elektronisk varesikring. Som profesjonell leverandør til varehandelen, leverer vi antenner i mange design, for å møte den enkeltes butikks grafiske profil

Vi leverer også «usynlige» løsninger, i form av loop eller gulvmonterte antenner.

Securitas benytter noen av verdens ledende leverandører innenfor varesikring. Blant våre leverandører er Sensormatic, Nedap, Amersec og Century.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg
*
*
*
*

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring