Metalldeteksjon fra Securitas gir maksimal beskyttelse

Ønsker du at betjeningen varsles når typiske hjelpemidler tyver bruker tas inn i butikklokalet? Da er metalldeteksjon fra Securitas noe for deg.

HVA ER DET?

Løsninger innenfor metalldeteksjon innebærer at betjeningen varsles når enten metall eller magnet brukt i forbindelse med tyverier, tas med inn i butikken. 

HVORDAN FUNGERER DET?

Løsningene for å oppdage metall kan enten være en frittstående løsning, eller som en del av butikkens varesikringssystem. De kan for eksempel integreres i alarmbøylene ved inngangen til butikken. Har noen med seg foliebager, magneter eller annet metall inn i lokalet vil en lampe lyse og varsle betjeningen, eller varsle via mobil eller personsøker. Betjeningen kan da forebygge uønskede hendelser ved å yte ekstra service og oppmerksomhet til personer de mistenker har uærlige hensikter.

HVEM PASSER DET FOR?

Metalldeteksjon passer for aktører innen handel som har utfordringer med profesjonelle butikktyver som stjeler ved hjelp av såkalte folieposer, eller klær kledd med metall. Med løsningen får betjeningen mulighet til å vise ekstra oppmerksomhet for å forhindre tyverier, og på den måten redusere svinn.

Noen av våre leverandører innenfor metalldeteksjon er: Metalquard, Nedap og Sensormatic.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg
*
*
*
*

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring