200 dager med arrangement i 2019

29. mars 2019

Lørdag sparkes Eliteserien i fotball i gang og PSS Securitas ivaretar sikkerheten til 13 av 16 lag i årets Eliteserie.

-Denne helgen blir avspark både for Eliteserien og for årets høysesong innen arrangementssikkerhet. Samme helg som sluttserien i Get-ligaen i ishockey spilles, overtar Eliteserien og deretter ruller ballen på flere arenaer, forteller driftssjef for PSS Securitas, Christofer Næsheim.

Næsheim kan fortelle at oppdragsmengden har økt år for år, og 2019 blir et nytt år med sikring av flere arrangement enn tidligere. Denne sesongen vil PSS Securitas sikre arrangement tilsvarende 200 dager og det betyr full aktivitet gjennom hele sesongen.

-Det er hyggelig å registrere at kundene kommer tilbake år etter år. Samtidig opplever vi stor pågang fra nye kunder. Det forteller oss at vi gjør en god jobb og har fornøyde kunder over hele landet, sier Næsheim.  

PSS Securitas leverer vakthold på mindre arrangement, til totalleveranser som inneholder risikoanalyser, teknikk, beredskap og HMS på store arrangementer.

-Som sikkerhetsleverandør har vi den kompetansen myndighetene etterspør ved arrangement og vi ser frem til å sikre Norge denne sommeren, avslutter Næsheim