Securitas inngår samarbeidsavtale med Vaktvesenet

23. januar 2012

Satser sterkt innen ordensvakttjenester og arrangementer.

-Vi ønsker å bli den foretrukne leverandøren av ordensvakttjenester i Norge, og da er en samarbeidsavtale med Vaktvesenet naturlig for oss, sier Martin Holmen, administrerende direktør i Securitas.

Stor leverandør

Securitas AS inngår samarbeidsavtale med Vaktvesenet AS. Vaktvesenet har hovedkontor i Bergen og avdelinger i Stor-Oslo, Trondheim, Kristiansand og Stord, og leverer godkjente ordensvakter med vekterutdanning til permanente og ambulerende oppdrag.
- Vaktvesenet er Norges største leverandør av ordensvakter til utelivsbransjen. De leverer også skjenkevakter til konserter og events, sier Holmen.

Satser offensivt

Samarbeidet understreker at Securitas satser offensivt innen ordensvakttjenester.
- Endringene i Lov om vaktvirksomhet trer i kraft 1. april i år og gjelder også ordensvakter. Strengere krav til kompetanse vil gjøre det vanskeligere for de useriøse selskapene å levere ordensvakttjenester. Samtidig åpner det seg nye muligheter for oss som driver seriøst, og det er noe av årsaken til at Securitas nå satser i dette segmentet, sier Holmen. Øystein Jarland, daglig leder i Vaktvesenet, er glad for samarbeidsavtalen med Securitas. - Vi merker en stor etterspørsel over hele landet fra seriøse utesteder som ønsker den kompetansen og infrastrukturen vi kan tilby, og nå kan vi håndtere dette i samarbeid med Securitas, sier Jarland.

Kjøpte PSS

Securitas AS kjøpte selskapet Personal Service Sikkerhet (PSS) i midten av desember. PSS leverer tjenester over hele landet.
- Vi har et mål om å bli nummer én i dette markedet og skal nå gå aktivt ut å selge denne tjenesten. Samarbeidet med Vaktvesenet vil føre til at vi får et fotfeste innen ordensvakttjenester i de fire byene Vaktvesenet er i, i tillegg til at vi allerede har et fotfeste i Stavanger og Rogaland gjennom PSS, sier Holmen.

Relevante dokumenter