Securitas og Stanley Security har inngått ny samarbeidsavtale

14. november 2013

Securitas og Stanley Security inngikk onsdag en landsdekkende samarbeidsavtale. Hensikten er å tilby bedre løsninger til eksisterende og nye kunder.

Den nye avtalen er todelt, hvor den ene delen omhandler vektertjenester og den andre installasjon og vedlikehold av tekniske sikkerhetssystemer. Avtalen gjelder i hele Norge og har en årlig verdi på et tosifret millionbeløp med en varighet på tre år.  Partenes mål er å øke konkurransekraft til kundenes beste.

-  Stanley Security leverer totale sikkerhetsløsninger, der gode utrykningstjenester er en viktig del. Vi er derfor glade for å ha Securitas som vår hovedleverandør på vektertjenester, sier Trond Langeland, administrerende direktør i Stanley Security AS.

-  Securitas leverer sikkerhetsløsninger, også gjennom ulike samarbeidspartnere. Stanley Security vil nå bidra positivt til dette med sin ekspertise og sine tjenester, sier Martin Holmen, administrerende direktør i Securitas AS.

Samarbeider og konkurrerer

Selskapene har en felles historikk og avtalen danner grunnlaget for et mer profesjonalisert samarbeid. 

– Vi skal bli enda bedre og mer effektive partnere, men også være profesjonelle konkurrenter. Dette vil komme markedet og kundene til gode, sier direktørene samstemt.

Om Securitas
Securitas er et globalt selskap og har mer enn 300.000 ansatte i 52 land. Selskapet omsatte for 66,458 MSEK i 2012.

Securitas AS er det ledende  sikkerhetsselskapet i Norge. Selskapet har vel 6.000 vektere ute i samfunnet og over 40 avdelingskontorer. I 2012 hadde selskapet en omsetning på ca. 2,2 milliarder norske kroner.

Kontakt
Securitas AS: Jarle Ramskjær, markeds- og kommunikasjonsdirektør. Mobil: 97 00 15 15. E-post: jr@securitas.no

Om Stanley Security
Stanley Security er eid av det amerikanske S&P 500-selskapet Stanley Black & Decker (NYSE:SWK) og har en omsetning på over ti milliarder dollar.

Stanley Security er verdens største leverandør av tekniske IT-baserte sikkerhetsløsninger og tjenester for bedriftsmarkedet, med en omsetning på rundt 18,6 milliarder kroner. Selskapet hadde en omsetning i Norge på 460 millioner kroner i 2012, med over 10.000 næringslivskunder. Hovedkontoret ligger i Oslo, og er for øvrig representert i samtlige fylker med totalt 320 heltidsansatte i Norge.

Kontakt
Stanley Security AS: Trond Langeland, administrerende direktør. Mobil: 915 95 428. E-post: trond.langeland@niscayah.no

Relevante dokumenter