Securitas sikrer kontrakt med SpareBank 1

16. juni 2014

SpareBank 1-alliansen velger Securitas som ny leverandør av sikkerhetsløsninger. Avtalen omfatter en kombinasjon av tradisjonelle vakttjenester og nye, tekniske løsninger.

Avtalen mellom partene trer i kraft 1. januar 2015 og har fem års varighet, med en opsjon på ytterligere to år.

– Vi er takknemlige for tilliten SpareBank 1-alliansen viser oss og ser frem til et spennende samarbeid. Securitas leverer bransjeledende sikkerhetsløsninger til mange store aktører i bank- og finansbransjen, og dette viser at vår satsing innenfor dette segmentet har lykkes, sier Martin Holmen, administrerende direktør i Securitas AS.

Viderefører og fornyer

Sikkerhetsleveransen til SpareBank 1 inkluderer blant annet tradisjonelle vakttjenester som resepsjonstjenester, stasjonære vektere og mobilt vakthold. Tekniske tjenester består blant annet av adgangskontroll, ITV-overvåking, alarmsystem, eget sikkerhetssenter og alarmstasjonstjenester.

– Vårt mål var å tilby SpareBank 1 en helhetlig løsning, med vekt på markedets beste tekniske tjenester. Vi er svært glade for at alliansen har sett hvor dedikerte vi er, og anerkjent vår kompetanse og leveransedyktighet. Nå vil vi videreføre det beste fra dagens sikkerhetstjenester og tilføre nye, smarte løsninger, sier Geir André Moksness-Skaug, salgssjef i Securitas teknikkdivisjon.