Vellykket prøveprosjekt

12. mars 2014

Securitas ga elever praksis i sikkerhetsfaget i forbindelse med World Cup-arrangementet i Granåsen fra 5. til 7. mars. Og tilbakemeldingene har vært svært gode.

Under hopp- og kombinertrennet i Granåsen forrige uke var 30 skolelever i sving med sikkerhetsarbeid. De har hatt opplæring i forkant av arrangementet, og får godkjent en ukes praksis i sikkerhetsfaget.

-Ungdommene har løst oppdraget på en svært god måte. Vi har fått gode tilbakemeldinger og skryt fra World Cup-komiteen for elevenes innsats, sier Jostein Jakobsen, som er initiativtaker til prosjektet og en av tre sikkerhetsansvarlige i Securitas for arrangementet.

Til daglig går elevene på salg- service- og sikkerhetslinjen ved Tiller og Thora Storm videregående skoler. I etterkant av arrangementet har flere av elevene søkt på lærlingplasser i Securitas.

-Det viser tydelig at også ungdommene har vært veldig fornøyd med dagene i Granåsen, og jeg håper og tror at alle parter er interessert i å videreutvikle prosjektet til neste år, sier Jakobsen.