Innkjøpsgruppen fortsetter samarbeidet med Securitas

4. september 2018

Securitas har levert sikkerhetstjenester til Innkjøpsgruppen, som blant andre omfatter Umoe Restaurants og Nordic Choice Hotels, siden 2013. Nylig ble samarbeidet besluttet videreført i tre år. Kontraktsverdien er på nærmere 30 millioner kroner.

–Vi er veldig glad for at Innkjøpsgruppen har valgt å fortsette med oss som leverandør av sikkerhetstjenester. Det viser at de er fornøyd med kvaliteten på tjenestene våre, og det betyr selvfølgelig mye for oss, sier nasjonal kundeansvarlig i Securitas, Tor Andreas Søderholm.

Avtalen som er inngått inkluderer opsjon på leveranse av smart alarm og smart kamera, resepsjonstjeneste og mobilt vakthold, ordensvakt, samt kurs og førstehjelp til både Nordic Choice Hotels og Umoe Restaurants.

– I forbindelse med implementering av avtalen, skal alle de 92 norske hotellene hos Nordic Choice Hotels besøkes, og dette vil gi oss et svært godt grunnlag for gode leveranser fremover, sier Søderholm.

-I samarbeid med Umoe Restaurants ser vi på nye og innovative løsninger innen Business Intelligence. Dette viser at vi har en fremoverlent kunde som ønsker å utvikle tjenestene i samarbeid med leverandør. Vi ønsker å videreføre det gode samarbeid, og skal gjøre vårt for at dette blir fruktbart både for Innkjøpsgruppen og Securitas, avslutter Søderholm.