Securitas har tegnet avtale med Swedol

15. mai 2019

Securitas AB har etablert en nordisk avtale med Swedol AB som selger verktøy, maskiner og arbeidsklær. Securitas vil ivareta installasjon, service og vedlikehold av leveransene i Norden.

For Norge betyr dette at Securitas AS skal levere sikkerhetsløsninger til Swedol/Univern sine lokasjoner. Avtalen har en varighet på 36 måneder og Securitas vil levere både manuelle og tekniske tjenester.

Svinn er et stort problem for varehandelen og varesikring er en kostnadseffektiv løsning for å motvirke tyveri. Per Rosenlund som er sikkerhets- og etableringssjef i Swedol forteller at det finnes mange løsninger innen varesikring og at Swedol har benyttet flere av disse. -Securitas har innovative og smarte løsninger som passer vår virksomhet godt, og derfor falt valget på Securitas denne gangen, sier Rosenlund til Securitas AB.

-I dag leverer Securitas AS innbruddsalarm, mobilt vakthold og utrykning i syv av Swedols butikker i Norge. Videre installeres også varesikringssystemer på flere av lokasjonene, forteller Pål Eirik Johansen, Key Account Manager i Securitas AS.