Securitas ivaretar sikkerheten ved Torp Sandefjord lufthavn

14. februar 2018

Sandefjord Lufthavn AS og Securitas Transport Aviation Security AS har inngått en ny avtale om leveranse på sikkerhetstjenester.

Avtaleperioden er på fem år med en opsjon på to år.

Kontinuitet gir godt tilpassede sikkerhetsløsninger

–Det betyr mye for oss å få lov å fortsette det gode samarbeidet med Torp Sandefjord lufthavn. Kontrakten betyr også mye for Securitas i regionen. Vår målsetting om å være ledende innenfor vårt segment har styrket oss med denne kontrakten, og dette betyr ikke minst at kontinuiteten og mange års erfaringsutveksling videreføres, sier Dorothy Billett, daglig leder i Securitas Aviation.

Prestisjesamarbeid

–For Securitas ligger det prestisje i å være leverandør og samarbeidspartner på sikkerhet for Torp Sandefjord lufthavn med de varierende og utfordrende behov dette innebærer. Det er sikkerhetsbehov vi har gode forutsetninger for å løse, sier Billett.

Gjennom å ha hatt en samarbeidsavtale uavbrutt siden 1999 kan Securitas tilby godt tilpassede sikkerhetsløsninger for flyplassens behov.

–Vi er svært stolte, glade og ikke minst ydmyke. Spesielt vil jeg fremheve fokuserte og dyktige medarbeidere som har evnen til å sette inn det ekstra giret når det kreves, sier Billett.

Om Torp Sandefjord lufthavn

Sandefjord Lufthavn AS er en av Norges største private lufthavner, med et omfattende nasjonalt og internasjonalt rutenett som opereres av bl.a. Widerøe, KLM, Wizz Air, Ryanair og Norwegian, samt charteroperatører. TORP Sandefjord lufthavn har 54 medarbeidere fordelt på tre avdelinger; administrasjon, kombinert bakketjeneste, servicesenter og bookingkontor.