Securitas sikrer Trondheim kommune

16. november 2018

Fra 1. januar vil Securitas ivareta sikkerheten i Trondheim kommune etter å ha vunnet to anbudskonkurranser innen sikkerhet som kommunen hadde utlyst denne høsten.

- Trondheim kommune har avholdt to separate anbudskonkurranser for rammeavtale på henholdsvis tekniske sikringstjenester og manuelle vektertjenester. Det ble evaluert på pris, løsning, service og kvalitet. Securitas hadde de mest fordelaktige tilbudene, og ble derfor valgt som leverandør på begge kontraktene, sier Dagfinn Kvande i byggteknisk stab, Trondheim eiendom.

Securitas skal i hovedsak levere stasjonært og mobilt vakthold, utrykning, service på tekniske anlegg samt installasjon av adgangskontroll og alarm i Trondheim kommune sine lokasjoner.

- Selv om Trondheim kommune har en godt utarbeidet strategi for tekniske sikringstjenester i våre bygg, ser vi stadig etter nye innovative løsninger på dette området. Vi er også svært opptatt av trygghet for egne ansatte og ser at bruk av vektertjenester har en positiv effekt i så måte. Vi forventer et godt samspill med Securitas, slik at vi til enhver tid er godt forberedt på eventuelle endringer i trusselbildet, avslutter Kvande.

-Dette er avtaler vi er svært fornøyd med å ha fått, og vi ser frem til å komme i gang med samarbeidet med Trondheim kommune, uttaler Nasjonal kundeansvarlig i Securitas, Geir André Moksness-Skaug.