Sikrer avtale med Acne Studios

9. mai 2017

Securitas har i samarbeid med Nedap inngått en global avtale med Acne Studios, et svensk high-end motemerke, for levering av RFID-programvareplattformen, !D Cloud.

Den globale utrullingen til Acne Studios sine 45 butikker i 12 land ble oppnådd på bare tre måneder. Ved hjelp av !D Cloud, ønsker selskapet å øke nøyaktigheten på sine butikkers lager og aktivere omnichannel-tjenester.

-Med dette har Securitas vunnet nok en RFID-kontrakt. Leveransene er nå gjort i fase én, som betyr ID Hand, etiketter og printere til alle butikker, sier Director product management & business development i Securitas Teknikk, Roy Labahå Tuhus.

Avtalen er inngått mellom Nedap og Acne, men det er Securitas som leverer tjenesten. Nedap er avtalepartner fordi dette er en global leveranse, og fordi det er benyttet partnere i de forskjellige landene for installasjonene utenfor Norge og Sverige.

-Vår største utfordring er å forene opplevelsen av tjenesten online og i butikkene våre for å oppnå og opprettholde tilliten til våre kunder. Den eneste måten å mestre dette på er å ha så godt som 100 % nøyaktighet på varebeholdningen. Derfor var automatiseringen av varebeholdningen med RFID det logiske neste trinnet, sier Mattias Magnusson, administrerende direktør i Acne Studios.

Rask RFID-implementeringsplan

Tempoet i RFID-implementeringen ved Acne Studios var spesielt høyt da det bare tok tre måneder fra det første bevis på konseptet til fullføring av utrullingen. I løpet av denne perioden ble ERP-integrasjon, personalutdanning og RFID-merking av varene fullført.

-Når vi bestemte oss for å gå over til RFID, lette vi etter en skyløsning som passer til vår IT-strategi. Vi tror at i dagens sky-mektige verden, er det ikke fornuftig å velge en lokal programvareløsning. Skyløsninger som !D Cloud gjør at vi kan skalere mye raskere med bare en brøkdel av den interne arbeidsbelastningen og løpende kostnadene, sier Magnusson.

!D Cloud: Nøyaktig varebeholdningsdata og omnichannel-aktivering

!D Cloud-programvarepakken er spesielt utviklet for detaljhandelsapplikasjoner for å øke forhandlerens lagernøyaktighet og støtte butikkansatte med prosesser som påfylling på butikken. Detaljert innsikt i de faktiske lagernivåene gjør det også mulig å koble lageret til de fysiske butikkene med forhandlerens online plattformer.

Om Acne Studios

Acne Studios, grunnlagt i 1996, er et tverrfaglig motehus basert i Stockholm, Sverige med egne merkevarebutikker rundt om i verden. Acne Studios tilbyr herre- og dameklær klar-til-bruk, sko, tilbehør og denim, samt spesielle kunstneriske samarbeid og engangsprosjekter.

Om Nedap

Siden grunnleggelsen i 1929 har Nederlandsche Apparatenfabriek 'Nedap' N.V. produsert smarte tekniske applikasjoner for utfordringene i dag og i morgen, og selger dem over hele verden. Nedap har hovedkontor i Groenlo i Nederland, og har en arbeidsstyrke på ca. 780 ansatte og opererer globalt, mens selskapet har vært notert på Euronext Amsterdam siden 1947. Nedap hjelper forhandlere til permanent å forhindre tap, optimalisere lagernivå og forenkle butikkforvaltningen i flere butikker.