Skip to main content

Spennende muligheter i Securitas

Som verdens ledende sikkerhetsselskap jobber vi i Securitas kontinuerlig med å utvikle og levere helhetlige sikkerhetsløsninger for våre kunder.

Våre leveranser består i stor grad av elektronisk sikkerhet og tekniske tjenester. Det kan for eksempel være alarmmottak, kameraovervåking og adgangskontroll, eller sykesignal og pasientvarsling som leveres i tilknytning til tradisjonelle vektertjenester.

 

  • Muligheter, ambisjoner og tydelige mål

    Securitas, som er representert i 48 land verden over, investerer betydelig i å styrke vår posisjon som en intelligent beskyttende sikkerhetspartner, og etablerer nå en egen organisasjon som skal jobbe med utvikling og salg av løsningene som kundene har behov for. Avdelingen er ny, ambisjonene er høye og målene som er satt er både tydelige og spenstige. Vi ser etter personer som liker en utfordring og som trives med å levere på kundenes forventninger. Kanskje en av følgende stillinger i vår Solutionorganisasjon vil passe for deg?

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge