Skip to main content

Ønsker du en sommerjobb i vakre Svolvær i Lofoten?

Svolvær
Publiseringsdato 2024-02-28

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Ser du etter en allsidig og spennende sommerjobb? Vi i Securitas Svolvær søker etter flere dyktige medarbeidere for ferieavviklingen 2024! Det vil være gode muligheter for fast ansettelse etter ferieavviklingen. 

Å jobbe som vekter er både meningsfullt og samfunnsnyttig, og passer godt for deg som trives med varierte arbeidsoppgaver og som liker å hjelpe andre. For å trives som vekter vil det være en fordel at du er komfortabel med rutiner, er tilpasningsdyktig og løsningsorientert. 

Arbeidsoppgaver er blant annet:

  • Mobilt vakthold
  • Stasjonært vakthold
  • Områdekontroll

En Securitasvekter er ærlig, vaktsom og hjelpsom. Vi er til å stole på, vi passer på våre omgivelser og vi hjelper til der vi ser behov. Vi ønsker å gjøre samfunnet tryggere.

Kvalifikasjoner

  • Må beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig
  • Tilfredsstillende vandel (Jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Førerkort klasse B

For å jobbe i Securitas må du være fylt 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet), og vår øvre aldersgrense er 70 år.

Bestått vekteropplæring vil være et fortrinn i søknadsprosessen. Dersom du ikke allerede har Vekterutdanning, kan Securitas for rette kandidat bistå med å dekke dette.

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge