Skip to main content

Ferievikarer til ulike tjenester i Bergen og omegn

Bergen
Publiseringsdato 2024-05-07

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Ønsker du en spennende, samfunnsnyttig og allsidig sommerjobb? Vi i Securitas Bergen søker nå flere dyktige vektere med på laget for sommeren 2024! Arbeidssted er hovedsakelig sentralt i Bergen, Kollsnes/Sture og Mongstad. 

Securitas er leverandør av sikkerhetstjenester, derav søker vi ferievikarer til ulike vekterstillinger. Stillingsprosent og arbeidstid vil avhenge av tjenesten og behovet i avdelingen. Vi tilbyr både heltid- og deltidsstillinger, og det forventes høy grad av tilgjengelighet i juni, juli og august. 

Spesifiser gjerne i søknaden hvilken tjeneste og område du er interessert i og ønsket stillingsprosent. Her vil det være gode muligheter for fast ansettelse etter ferieavviklingen. 

Tjenestene vi søker vektere til er: 

  • Stasjonært vakthold 
  • Mobil - og utrykningstjeneste
  • Områdekontroll
  • Kontrolltjenester
  • Havnetjenester
  • Sentervakthold

Vi ser etter deg som har et øye for sikkerhet, selvgående, ansvarsbevisst og deg som evner å agere proaktivt og beholde roen når du stilles overfor plutselige utfordringer.  Liker du å jobbe i team, eller kanskje du foretrekker å jobbe selvstendig? Trives du å jobbe natt eller dag? Vi har oppdrag som passer enhver smak!

Kvalifikasjoner

  • Godkjent og bestått Nasjonal Vekterutdanning vil være en fordel
  • Må beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig 
  • Tilfredsstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet §8)
  • Førerkort klasse B (for enkelte stillinger) 

For å jobbe i Securitas må du være fylt 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet), og vår øvre aldersgrense er 70 år.

Ytterligere informasjon

Som vekter i Securitas tilbyr vi en profesjonell og lærerik arbeidsplass, med personlig utviklings- og karrieremuligheter. Lønn er iht. tariff, og du kan lese mer i Vekteroverkomsten her.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge