Skip to main content

Vekter til Aker Brygge - Heltid

Oslo
Publiseringsdato 2024-05-27

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre kjerneverdier ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Ønsker du en karriere der du kan gjøre en reell forskjell?

Hos Securitas er våre vektere den viktigste ressursen i bedriften. De kommer fra alle samfunnslag og bringer med seg et mangfold av talenter og perspektiver. Vi er nå på utkikk etter flere medarbeidere som ønsker å bidra til det mangfoldet. Som en av Norges ledende sikkerhetsleverandører ønsker vi å tilby våre kunder det beste av sikkerhetsløsninger. Våre vektere spiller en sentral rolle i dette arbeidet og bidrar til å skape et tryggere samfunn.

Vi søker nå etter imøtekommende, handlekraftig og selvgående vektere til vår kunde. Aker Brygge er en betydelig møteplass med shopping, servering og underholdning. Som vekter på Aker Brygge kan vi garantere at du vil få en utfordrende og spennende arbeidshverdag med innslag av flere tjenester på ett og samme sted. 

Vår tjenesteleveranse er å yte service til handelsstandens butikker og ansatte, være tilgjengelig for bomiljøet i området, patruljere uteareal, samt betjene kameraovervåking og alarmanlegg. Dette stiller store krav til modenhet, profesjonalitet og tålmodighet. 

Arbeidstiden vil være på kveld/natt.

Personlige egenskaper 

 • Du er engasjert, initiativrik og fleksibel
 • Du er løsningsorientert og strukturert
 • Du er opptatt av å jobbe med og for mennesker
 • Du har en genuin interesse for sikkerhetsfaget, og ønsker utvikling
 • Du bør takle stress godt, og trives med å ha flere baller i luften
 • Du er serviceinnstilt og tålmodig

Kvalifikasjoner

 • Bestått Nasjonal Grunnutdanning for Vektere 
 • For å jobbe i Securitas må du være over 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet), og vår øvre aldersgrense er 70 år.
 • Tilfredstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk (minimum B2 – Norsk nivå)
 • Relevante kurs og/eller erfaring vil bli tatt i betraktning. Fagbrev i sikkerhetsfaget vil være en fordel. 

For å jobbe i Securitas må du være over 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet), og vår øvre aldersgrense er 70 år.

Ytterligere informasjon

Securitas en bedrift med mange spennende muligheter og utfordringer. Jobben som vekter er både meningsfull og samfunnsnyttig. Her jobber du i et fremtidsrettet miljø med store muligheter for påvirkning og personlig utvikling. Her får du muligheten til å bli en del av Norges største sikkerhetsselskap med gode utviklings- og karrieremuligheter. Arbeidsmiljøet kan beskrives som kunnskapsrikt og inkluderende. Hos oss får du et solid fagmiljø med flere dyktige og engasjerte kollegaer.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge