Skip to main content

Har du gjennomført førstegangstjenesten og vil jobbe som vekter? Søk nå!

Kjeller
Publiseringsdato 2024-07-02

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Med våre tre ledestjerner ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. 

Jobbeskrivelse

Ønsker du en karriere der du kan gjøre en reell forskjell?

Vi søker nå etter sikkerhetsklarerte vektere for vakthold hos en av våre kunder på Kjeller. Hos Securitas er våre vektere den viktigste ressursen i bedriften. De kommer fra alle samfunnslag og bringer med seg et mangfold av talenter og perspektiver. Vi er nå på utkikk etter flere medarbeidere som ønsker å bidra til det mangfoldet. Som en av Norges ledende sikkerhetsleverandører ønsker vi å tilby våre kunder det beste av sikkerhetsløsninger. Våre vektere spiller en sentral rolle i dette arbeidet og bidrar til å skape et tryggere samfunn.

For våre kunder er service og sikkerhet høyt prioritert, og våre dedikerte medarbeidere bidrar til å ivareta våre kunders målsetting om å forebygge at bedriftens eiendommer, inventar, utstyr, ansatte og gjester blir utsatt for uønskede hendelser og handlinger.
Det er også kritisk viktig å ivareta sikkerhetsprofilen gjennom å holde ro og orden, samt forhindre uautorisert adgang. Vår ideelle kandidat er selvsikker, voksen og en ansvarsfull person. Arbeidstiden vil være hverdager fra mandag til fredag med noe variert tid, men hovedsaklig fra 07:00-15:30

 

 Det er et krav for vektere med gyldig sikkerhetsklarering nivå hemmelig for denne stillingen. 

Sikkerhetsklarering er en avgjørelse som tas av myndighetene angående en persons egnethet til å håndtere gradert informasjon. Denne vurderingen baserer seg på informasjon fra personlige opplysninger og relevante registre gjennom sikkerhetskontroller.

 

Vi tilbyr

· Gode muligheter for faglig og personlig utvikling

· Gode personalordninger og rabatter

· Varierte arbeidstider

· Dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø

· En følelse av fellesskap og formål

 

Arbeidsoppgaver er blant annet

  • Stasjonært vakthold, herunder adgangskontroll, rapportering av eventuelle avvik, streifrunder med mer.
  • Følgevakthold

 

Securitas en bedrift med mange spennende muligheter og utfordringer. Jobben som vekter er både meningsfull og samfunnsnyttig. Her jobber du i et fremtidsrettet miljø med store muligheter for påvirkning og personlig utvikling. Her får du muligheten til å bli en del av Norges største sikkerhetsselskap med gode utviklings- og karrieremuligheter. Arbeidsmiljøet kan beskrives som kunnskapsrikt og inkluderende. Hos oss får du et solid fagmiljø med flere dyktige og engasjerte kollegaer.

Kvalifikasjoner

  • Bestått Nasjonal Grunnutdanning for Vektere – For denne riktige kandidaten vil Securitas bistå med dette.
  • Fylt 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Tilfredstillende vandel (jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk (minimum B2 – Norsk nivå)
  • Gyldig sikkerhetsklarering nivå hemmelig

Ytterligere informasjon

Dersom du ønsker å få et bedre innblikk i noen av våre tjenester kan du klikke deg inn på denne linken: https://www.securitas.no/vaare-tjenester/vakthold/

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge