Skip to main content

Vektere til Brønnøysund

Brønnøysund
Publiseringsdato 2024-07-10

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhet med virksomhet i 47 land, og med mer enn 2000 avdelingskontorer og vel 355 000 medarbeidere utgjør vi en forskjell hver dag, året rundt.

Vi er i stadig vekst og søker nå etter flere som vil ta del i det viktige samfunnsoppdraget vårt; å gjøre din verden til et tryggere sted!

Med våre tre kjerneverdier ærlighetvaktsomhet og hjelpsomhet har Securitas beskyttet liv og eiendom, sikret hjem, arbeidsplasser og samfunn siden 1929. Vi tar alltid ansvar for din trygghet.

Jobbeskrivelse

Å jobbe som vekter i Securitas er både meningsfullt og samfunnsnyttig, og våre vektere bidrar til å skape et tryggere samfunn. Vår avdeling i Brønnøysund ser nå etter flere motiverte og engasjerte vektere innenfor hovedsakelig mobiltvakthold, sentervakthold og skjenkekontroll.

For våre kunder er service og sikkerhet høyt prioritert, og våre dedikerte medarbeidere bidrar til å ivareta våre kunders målsetting om å forebygge at bedriftens eiendommer, inventar, utstyr, ansatte og gjester blir utsatt for uønskede hendelser og handlinger.

Det er også kritisk viktig å ivareta sikkerhetsprofilen gjennom å holde ro og orden, samt forhindre uautorisert adgang. Vår ideelle kandidat er selvsikker, voksen og en ansvarsfull person.

Det stilles ytterligere krav til vektere som skal arbeide med dette vaktholdet. Objektet som står under vakthold har et viktig samfunnsoppdrag, hvor det kreves at vekterne har skjerpet årvåkenhet mot både dynamiske og passive trusler. Vekterne har bred kundekontakt mot både ansatte og brukere som stiller krav til opptreden og oppmerksomhet i utførelsen av pålagte oppgaver. 

Arbeidsoppgaver er blant annet:

  • Mobilt vakthold
  • Stasjonært vakthold
  • Utrykning og beredskap
  • Kontrolltjenester
  • Rapportering

Kvalifikasjoner

  • Behersker norsk flytende, både skriftlig og muntlig
  • Tilfredsstillende vandel (Jf. Lov om Vaktvirksomhet)
  • Førerkort klasse B

Bestått vekteropplæring vil være et fortrinn i søknadsprosessen. Dersom du ikke allerede har Vekterutdanning, kan Securitas for rette kandidat bistå med å dekke dette. For å jobbe i Securitas må du være fylt 18 år (jf. Lov om Vaktvirksomhet), og vår øvre aldersgrense er 70 år.

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr lønn iht. tariff (Vekteroverenskomsten) og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige kolleger. Hos oss får du være med på utviklingen og veksten i Norges eldste og et av verdens største sikkerhetsselskap.

Dersom du tenker at dette passer perfekt for deg, vil vi gjerne at du registrerer din søknad allerede i dag! Søknader blir behandlet fortløpende.

Søk her
Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge