Skip to main content

En livsavgjørende hendelse på jobb

Securitas går vi på jobb for å sikre mennesker, arbeidsplasser og samfunn, og hver dag kjenner vi på det store ansvaret vi er betrodd av våre kunder. En kveld fikk vekter Aleksandar kjenne på hvordan det ansvaret kan gjøre en stor forskjell.

Vi beklager, men for å se dette innholdet må du godkjenne bruk av målrettede informasjonskapsler (Marketing cookies). Klikk her for å endre dine cookie innstillinger:

I Securitas sikrer vi mennesker, arbeidsplasser og samfunn

«På vei hjem fra jobb valgte jeg en annen vei enn den jeg pleide» forteller Aleksandar om det som ble starten på kvelden som har gjort størst inntrykk gjennom årene som vekter. Hans handlekraft og besluttsomhet ble livsviktig da han fikk øye på en ung mann på en bro. «Da skjønte jeg hva de tre rundingene i Securitas-logoen betyr; Ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet», forteller Aleksandar. I Securitas går vi på jobb for å sikre mennesker, arbeidsplasser og samfunn, og hver dag kjenner vi på det store ansvaret vi er betrodd av våre kunder.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring.

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge