Skip to main content

Sikkerhet sett fra en teknikers side

Sikkerhetsbransjen er i endring. Som tekniker i Securitas jobber du med fremtidens løsninger for sikkerhet.

For å se dette innholdet må du godkjenne bruk av målrettede informasjonskapsler (Marketing cookies). Klikk her for å endre dine cookie innstillinger:

Dersom du er interessert i sikkerhet og teknikk er Securitas en spennende arbeidsgiver

– Jeg jobber med ITV og kameraovervåking, primært i kriminalomsorgen. Er man interessert i sikkerhet og teknikk, da er Securitas det mest spennende stedet å jobbe, forteller Anders Fallang som er i tekniker i Securitas.

 
Man får mulighet til å jobbe med noen av landets fremste bedrifter og institusjoner og ettersom vi i Securitas leverer tjenester av høyeste kvalitet, betyr det at jeg jobber med den fremste teknikken som finnes på feltet. Det er motiverende, legger Anders til.

En dynamisk bransje

Sikkerhetsbransjen er i endring, og det samme er kundenes behov for sikkerhetsløsninger. 
 
I Securitas kombinerer vi mennesker, teknologi og kunnskap på en måte som også i fremtiden gir de beste sikkerhetsløsningene i det norske markedet. Derfor trenger vi medarbeidere med interesse for og kunnskap om ny sikkerhetsteknologi.  I Securitas har du blant annet mulighet til å jobbe som servicetekniker, prosjekttekniker og rådgiver.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring.

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge